RegistracePřihlášení Napište nám


SchémataKnihy a časopisyKatalog součástekBlogy a projektySbírkové přístrojeE-ShopRadioburza




Přidat publikaci

Knihy

Letectví, kosmonautika

Magazíny (jednotlivé)

Vojenství, armáda

Dílna,praxe,postupy

Elektronky

Hudba a zvuk

Katalogy, přehledy

Kutilství, dům, zahrada

Modelářství

Motorismus

Opravy, servis

Populární,beletrie

Praktická zapojení

Pro začátečníky

Radiotechnika,HAM

Reklamní literatura

Učebnice, teorie

Umění, fotografie

Výpočetní technika

Přežití, post-apo

Návody a příručky

Firemní materiály

Časopisy



Databáze odborné literatury - Encyklopedie strojů a nástrojů - Potravinářská výroba



Encyklopedie strojů a nástrojů - Potravinářská výroba

Mgr. Lucie Kubásková, Mgr. Klára Linhartová, Ing. Vladimíra Růžičková, Ing Roman Bortel PhD. - Národní zemědělské muzeum Praha 2011, 230 stran
ISBN 978-80-86874-35-7

407x 9x Alfa

Jsou představena elementární hesla z potravinářských oborů, které spadají pod sbírku Potravinářská výroba v Národním zemědělském muzeu. Konkrétně se jedná o CUKRÁŘSTVÍ, CUKROVARNICTVÍ, DROŽĎÁŘSTVÍ, ZPRACOVÁNÍ KÁVY, KÁVOVIN, LIHOVARNICTVÍ, MLÉKAŘSTVÍ A SÝRAŘSTVÍ, MLYNÁŘSTVÍ, OCTÁŘSTVÍ, OLEJNICTVÍ, PEKAŘSTVÍ, ŘEZNICTVÍ, SLADOVNICTVÍ A PIVOVARNICTVÍ, ŠKROBAŘSTVÍ A ZPRACOVÁNÍ TABÁKU. Záměrně je vynecháno vinařství a konzervace ovoce a zeleniny, čemuž bude věnována samostatná publikace.
Cílem encyklopedie je představit základní přehled strojů, přístrojů a nářadí používaných v těchto potravinářských odvětvích, které zároveň jsou nebo mohou být v budoucnu součástí muzejních sbírek. Za přibližnou časovou hranici byla zvolena polovina 20. století.

Encyklopedie strojů a nástrojů - Potravinářská výroba

Četli jste tuto knihu ?

Napište zde prosím pro ostatní nějaké svoje krátké hodnocení, připomínku nebo vzpomínku...

Vaše jméno nebo přezdívka :
Váš názor :
Vaše hodnocení :
Kontrolní otázka :Jak se nazývá prostor pod domem (s...p) ?
Odpověď :