RegistracePřihlášení Napište nám



Selský rozum nepřepereš...
Pokus o polopatické zneplatnění některých "zaručených pravd"

Napsal RadioMan 04.12.2021
shlédnuto 3759x rubrika Píše vám Venda...

Obtížně se to čte ? Zkuste text ZVĚTŠIT nebo zmenšit
A nebo si vše prohlédněte černé na bílém
Celý článek si také můžete přehledně vytisknout



V internetových diskuzích se velmi rádi prezentují chytří Čechové, kteří tvrdí že jsou na ně podplacená veřejnoprávní média krátká, protože oni se řídí prostým selským rozumem. Pokusil jsem se jim vyjít vstříc a pěkně po selsku předložit jednoduché a snad i srozumitelné argumenty proti nejrozšířenějším konspiračním teoriím. Ovšem bude-li to něco platné … nevěřím.

1. Očkováním chtějí lidi očipovat, aby je mohli sledovat.

Čipem se v tomto případě nemyslí smažený brambůrek, ale mrňavé elektronické zařízení, sloužící pro identifikaci. Jako když platební kartu přiložíte k terminálu a ten ji díky čipu uvnitř hned pozná. Každý takový čip má v sobě jedinečné a nezaměnitelné číslo (třeba jako rodné číslo, nebo poznávací značka auta). I když je miniaturizace na vysoké úrovni, čip je pořád pevné tělísko s malilinkatou anténkou. V té platební kartě je to tenká placička s průměrem asi 1 cm. Psům se při čipování pod kůži vpravuje jiný čip - váleček velký asi jako větší zrnko rýže. Kdo byl někdy na očkování, tak ví, že vakcína se nabírá do stříkačky z nějaké ampulky a je to čirá tekutina. Očkuje se běžnou injekční jehlou, která má velmi malý průměr a neprolezlo by jí ani zrnko písku - natož rýže.

Dnes má každý telefon, kreditku a několik karet ze supermarketů. Z těchto věcí se o vás dá zjistit stokrát více informací, než by vám řekl čip. Ale hlavně – identifikační čip jde přečíst jenom z bezprostřední blízkosti v „energetickém poli“ přijímače. Však i tu platební kartu musíte dát k terminálu na pár centimetrů, aby ji přečetl. Když v Kauflandu štípnete flašku rumu, zjistí to teprve až projdete „čtecí“ brankou za pokladnami. Kdybyste branku někudy obešli, nic pískat nebude. Jak tedy ti ONI chtějí pohyb českého důchodce sledovat na dálku třeba ze satelitu, je docela záhadou…

A nakonec možná nejpádnější protiargument – identifikační čip logicky stačí jeden na osobu (jako u těch pejsků). Proč teda sakra ten „někdo“ plýtvá miliardami na druhé, třetí a další očkování ?

2. Vakcína obsahuje látky, které člověku změní psychiku, aby ho mohli snadněji ovládat.

Dobře - ale proč by to proboha dělali tak složitě a draze ? Pokud chcete do každého člověka na planetě dostat nějaké „svinstvo“, jsou jednodušší a levnější cesty. Víte třeba, proč je na pytlíku soli napsáno „jodidovaná“ ? Dříve lidé často trpěli poruchami štítné žlázy - to je takový bazmek v krku produkující hormony a je hodně důležitý pro život. Pro správnou funkci potřebuje chemický prvek jód. Ten je třeba v mořských rybách, ale tam kde nemají moře a ani nepijou místo piva Vincentku (ta ho totiž obsahuje také hodně), mají lidé jódu nedostatek. A tak se v roce 1920 začal jód přidávat do soli. Proč do soli ? Protože už pan Werich zjistil, že bez soli stojí žrádlo za starou bačkoru - a proto je sůl skoro v každém jídle. Nebylo by teda jednodušší ty oblbováky místo složitého, drahého a bolavého očkování jednoduše tajně sypat do soli - nebo třeba do vody a nikdo by to nepoznal ?

3. K čemu je očkování, když se prý může nakazit i naočkovaný člověk ?

Asi takhle - helma na hlavě při jízdě na kole nezabrání tomu, abych „nehodil držku“. Ale rozhodně mi pomůže k tomu, abych si tu držku při pádu nabil mnohem míň. Onemocnění koronavirem má u naočkovaného člověka v naprosté většině případů výrazně slabší průběh. O tom mluví statisíce zdravotníků v tisících nemocnic po celém světě. Těžko by bylo možné tyto výsledky nějak zfalšovat…

4. Jeden můj známý dostal SMSku, že má negativní test, i když se na něj kvůli dopravní zácpě nedostal a tudíž ho vůbec netestovali !

Zeptejte se, jak se ten známý jmenuje. Obvykle se ukáže, že … „von to teda není přímo můj známej - ale stalo se to borcovi, co kdysi kupoval kočku od tchána sestřenice našeho domovníka.“ I v době neomylných počítačů by se něco takového stát mohlo, ale ne záměrně a šlo by o pár případů na celou republiku. Pokud ale vážně znáte někoho, komu se to stalo, napište mi – a já tenhle odstavec smažu !

5. Obětí bylo ve skutečnosti několikanásobně méně. V nemocnicích totiž falšují „běžná“ úmrtí jako covidová, protože za to od pojišťovny dostanou víc peněz.

Nejsem si úplně jistý, jestli české zdravotní pojišťovny vykupují nebožtíky a jestli nebožtík s koronavirem má v jejich tabulce vyšší cenu než nenakažený, ale snad bude stačit protiargument, který je stejný i u většiny dalších konspiračních teorií - do takového spiknutí by přece v každé nemocnici muselo být zasvěceno několik desítek lidí (vedení, lékaři a sestry z oddělení, laboratoř, patologie, dokumentační oddělení) a je těžko představitelné, že by se někdo „neprokecnul“.

6. Ve Švédsku nic nezavírají, neočkujou a mají přitom daleko méně mrtvých.

Je pravda, že ve Švédsku vůbec nebyla tak silná protikoronová opatření, jako ve zbytku Evropy a že je na tom Švédsko nyní z hlediska nákazy velice dobře. Od začátku na Covid zemřelo 15 000 lidí, což je poloviční číslo, než u nás - jenomže to, že se tam neočkuje, je velká lež. Naopak, Švédsko má proočkovanost jednu z nejvyšších – první dávku vakcíny tam má 85% populace. A to je právě, jak se shodují odborníci, ten hlavní důvod, proč tam má epidemie výrazně příznivější čísla, než třeba u nás.

7. Vakcína způsobuje postupné selhání imunity a člověk pak do půl roku podlehne jiným, zcela banálním nemocem

Tento dříve častý hoax se už naštěstí dokázal „ztrapnit“ sám – miliony lidí jsou nejen po druhé, ale už i po třetí dávce a světe div se, žádné hromadné umírání na rýmu se u nich nekoná. Byla to samozřejmě hloupost od začátku. Imunitní systém člověka je rozsáhlý mechanismus a vakcína má jediný cíl – říci mu, že doposud neznámý Covid je zabiják a naučit ho, jak tento virus odhalit a nepustit dál. Je to jako když se vám v počítači pravidelně aktualizuje antivirový program. Ochrana počítače se tím akorát zvyšuje o znalost nových virů. Ty staré už zná dávno a aktualizace na jejich odhalování nemá naprosto žádný vliv.

8. Očkování má vedlejší účinky. Velkému množství žen se po něm například zvětšily prsa.

Pokud je toto tvrzení pravdivé, tak se osobně velmi přimlouvám za zavedení čtvrté očkovací dávky.



Tento článek je původním autorským dílem. Jakékoliv jeho další šíření, kopírování a další využívání elektronickou, či jinou cestou jako celku, jakožto i jeho jednotlivých částí, či souvisejících multimediálních souborů je možné pouze se svolením autora a řídí se platnou legislativou.
-=© KUTILOVO SRS 3.01=-

Kodeš
05.12.2021 08:36

Máte pravdu že to fakt nikomu nevysvětlíte. I když jim padne jedna věc, okamžitě začnou věřit jiné hovadině. Lidská blbost je bezbřehá a věčná


Diskuse k článku
Zde můžete napsat jakýkoliv dotaz či připomínku - obratem bude zveřejněna.
Můžete také jednoduše poslat odkaz na tento článek svým přátelům !

(Celkem 1 komentářů)
Text komentáře :
Vaše přezdívka :
Kontrola, jestli jste člověk nebo robot :
Jaké je hlavní město České Republiky ?
Odpověď :