RegistracePřihlášení Napište nám



Děláte si prdel ? Velikonoce budou !
Postavte si zařízení pro legální deaktivaci vládního zákazu lidové družby

Napsal RadioMan 27.03.2021


Složitost :
(určeno i začátečníkům)

shlédnuto 13006x rubriky Radiomanovy hračky, Píše vám Venda...

Obtížně se to čte ? Zkuste text ZVĚTŠIT nebo zmenšit
A nebo si vše prohlédněte v původních barvách
Celý článek si také můžete přehledně vytisknout



Na začátku roku 2020 se Koromoroň dostal i k nám. Bylo jasné, že to bude běh na dlouhou trať a že nejbližší celospolečenská akce, tedy velikonoce, je odpískaná. Naši Kačku to hodně mrzelo, protože ve svých sedmi letech pořád ještě bláhově věří, že na světě jsou jenom buď kluci a nebo jen holky a mezi nimi jsou už od pravěku stejné menší i větší rozdíly a že masochistické rozdávání vajec za mírné polechtání spletenými vrbovými proutky není sexistická zavrženíhodná a nekorektní brutalita, ale veselá staletá tradice a těšila se, že na ni přijde co nejvíc koledníků...

Ale jak zařídit, aby mrskačka byla a přitom byl dodržen nařízený dvoumetrový odstup ? Snad kromě upletení dvoumetrové pomlázky se to zdá být nemožné a to samozřejmě byla velká výzva (česky čelendž). Dali jsme tedy hlavy dohromady a během jednoho večera spolu vymysleli přístroj nazvaný 3D Samoobslužný Distanční Prdelizér™ (SDP) a s nulovými náklady z předmětů určených k recyklaci ho rovnou vyrobili. Protože se velice osvědčil a letošní velikonoce vypadají opět blbě - rozhodli jsme se v rámci zachování národního lidového folklóru výrobní podklady zcela zdarma dát k volnému použití. Rozeslali jsme návod do několika prestižních médií, jako jsou časopis Nature, nebo redakce pořadu "Sama doma" - ale většina se k projektu postavila odmítavě a když už někdo odpověděl, tak akorát napsal, ať si neděláme prdel (zamrzelo mě to hlavně od magazínu Playboy, který by bez prdelek dávno nikdo nečetl). Dáváme tedy článek alespoň sem, kdybyste si ji chtěli udělat pro svoje blízké slečny, družky, manželky a další přísně binární bytosti alespoň vy. Celá konstrukce je koncipována tak, aby ji dokázal vyrobit i velmi průměrný kutil - bez nářadí, bez dílny a bez nutnosti návštěvy některé ze státem zavřených provozoven.

V některých částech Vysočiny se občas této dětské hračce lidově říká "míč".
Z hodin teorie umění vám možná bude známý termín "zlatý řez"...
Nízkokalorická stehýnka připojená k hýžďovým partiím s paměťovým efektem.



Takže jdeme na to. Základem Prdelizéru™ je obyčejný starý pěnový míč (my jsme simulovali dětské rozměry, takže stačil běžný malý házečák. Pokud chcete kopírovat manželku, možná budete muset sehnat medicinbal, nebo vyřazený školní glóbus). Míč rozříznete na podlaze v kuchyni na poloviny (postačí dvě) a během poslechu přednášky o tom, že ten velký nůž nebyl koupen v Baumaxu, nýbrž v Tescomě a ta jej ve svém prodejním katalogu nabízí jako "nůž na pečivo", nikoli "nůž na pěnové míče", si v koši na tříděný odpad najdete dvě nesešláplé dvoulitrové PET lahve. K nim budete potřebovat ještě nějaké dvě další menší (v našem případě se jednalo o litrovky od jakéhosi energeťáku). Potom nožem, který je v prodejním katalogu Tescomy veden pod názvem "nůž na zeleninu" odříznete šikmo pod úhlem spodky z dvoulitrovek a zafixujete k nim míčové polokoule - což určitě zvládnete během minutové přednášky o tom, že škrčivý zvuk odvíjející se průhledné lepící pásky je ještě horší, než šustění pěnového polystyrenu a že jste taky mohli počkat, až bude přednášející v práci, kam se mimochodem už docela těší.

Když Bůh tvořil ženu, ještě se netřídil odpad. Proto místo plastů nakonec zvolil tuky.
Strohé robotické technice bylo třeba vtisknout určitý lidský rozměr.



A tím je hlavní část esdépéčka hotová. Nyní obě vytvořené plastové kýty spojíte k sobě (buď opět lepící páskou, nebo třeba zapíchnutím dřevěné či kovové tyčky) a vložíte je do nějakých vyřazených dámských jégrovek, kam jste předtím nacpali litrová lýtka. Pokud jsou použité podvlíkačky dostatečně elastické, krásně nám celou konstrukci samy zafixují a udrží pohromadě. Nyní už zbývá jenom vzniklý vehement vzít a pokusit se rychle i s malým spolupachatelem přemístit pryč před otázkou kdo jako ten bordel z pěny na zemi hodlá uklízet. Venku pak hlavní část Prdelizéru™ umístíte k plotu a vhodně k němu přichytíte. Když ho pak obujete třeba do holínek (zde doporučujeme raději nepoužívat holínky přednášejícího), dotvoříte tím jeho vzhled a zároveň mu dodáte potřebnou stabilitu.

Na základě dotazů doplňujeme - Ne, vývod z plynoměru není s maketou nijak spojen.
SDP aktivován a připraven k činnosti



Pokud má SDP řádně pracovat, je k němu potřeba ještě multifunkční odkládací plocha s armaturou na rumaturu - zásobník a sadu maloobjemových drinkátorů. Zde je potřeba na rovinu přiznat, že původní schéma na obrázku se příliš neosvědčilo - v ostrém provozu jsme totiž zjistili, že pokud došlo k vyprázdnění tmavého zásobníku rumatury, klienti začali náhradou používat protější světlou nádržku, která ale obsahovala agrofertážní desinfekálii. Proto jsme následně raději desinfekálii zaměnili za druhojakostní peckovicový biodestilant, který má stejné sterilizační účinky, ale není cítit mrtvým kuřátkem a je interiéru lidského těla neškodný.

No a teď už nám zbývá jenom poslední důležitá část systému, kterou je diagonální transportační vejcovod (v našem případě vytvořený z plechového profilu, který kdysi zbyl sádrokartonářům a protože už byl sice zaplacený, ale bohužel delší než jejich oktávka, vztekle ho pohodili do trávy za domem).

Tento konkrétní distanční prdelizér dostal na počest našeho třetího koronoministra oficiální jméno "Blatnice".


Použití SDP je zcela jednoduché a intuitivní. Takže jenom v kostce - dozor Distančního Prdelizéru™ má stanoviště v okně u horní části vejcovodu. Příchozí klient provede pomlázkový rituál s kontaktní částí Prdelizéru™ a následně se samoobslouží některým drinkátorem. Poté mu dozor vydá vejce, přičemž ho nejprve upozorní, že si musí vybrat - buď může převýšením značně urychlené vejce chytat a nebo natáčet video mobilem, protože obojí najednou zejména po aplikaci několika drinkátorů nejde a vejce pak zpravidla s odrazem vyskočí až na silnici, kde zahyne.

To je vše - vidíte, že je to úplně snadné a věříme, že vám nebude činit žádný problém si vlastní SDP vyrobit také. Pokud k vám koledózní klienti budou spořádaně chodit s odstupy po jednom a budou mít řádně nasazen respirážní tlamochran, žádný zákon ani nařízení neporušíte a ani nikoho neohrozíte. Pokud se snad opravdu k výrobě rozhodnete, budeme velice rádi, jestliže nám pošlete fotografii vašeho výrobku a když budete souhlasit, zveřejníme ji s potěšením přímo zde, na konci tohoto příspěvku. A protože dneska každý kašle na posílání něčeho někam jinam, než maximálně na fejkbůk - tak aby to mělo nějakou motivaci, nejlepší prdel od nás dostane pětikilový kupón (jo, fakt 500 Kč a bez nutnosti minimální útraty atd.) na nákup v e-shopu www.retroraj.cz - což si můžeme úplně klidně dovolit, protože beztak nikdo nic nepošle...

S koronomoroňem se obtížně bojuje. Ale veselá mysl je prý něco zhruba kolem čtyř osmin zdraví - a to už je určitě dost slušný základ.



Toto autorské dílo podléhá licenci Creative Commons BY-ND 3.0 CZ, za předpokladu, že zůstane zachováno
označení autora díla a prvního vydavatele díla - portálu RADIOTECHNA.CZ

-=© KUTILOVO SRS 3.01=-

Dušan
29.03.2021 23:54

Nemohla by zkratka vynálezu být SPD místo SDP ?


RadioMan
30.03.2021 02:21

Naši právníci nám to nedoporučili. S takovou značkou už si prý dělá delší dobu prdel někdo jiný.


Leni
30.03.2021 10:11

To nemá chybu !!!


M.W.
30.03.2021 13:39

Tome, díky - už dlouho jsem se tak nezasmála. Udělala bych prdel naší Vikče, ale v paneláku nemáme plot a pak taky ze čtrtého patra by vejcovod byl asi dost nebezpečný :-)


Jaróš
30.03.2021 14:07

První smysluplné opatření proti šíření koroně... Hodně dobrý!!!


Legerka
30.03.2021 20:17

My v jedné prdeli přímo bydlíme.


Velkej A
31.03.2021 01:08

Úžasný. ale nemám mičudu


RadioMan
31.03.2021 10:48

Nad tím už jsme taky přemýšleli. Existuje několik alternativních cest. Buď můžete počkat, až přednášející odejde do práce a pak mu prohrabat kuchyňský depozitář, jestli tam náhodou nemá dvě stejné plastové misky, třeba na salát. Obvykle má, ale nedá a pokud si vezmete násilím, dočkáte se násilí ještě většího. Misky se ale přesto nevzdávejte - můžete si pomocí nich udělat třeba prdel kašírovanou. Potřebujete nadrobno nakrájené noviny či jiný papír - výborný je třeba obsah skartovačky, která je v každé větší kanceláři, i když v době home-officů to pro vás asi moc přístupná věc nebude. Papírový bordel nasypete v koupelně do kýblu, zalejete vodou a řádně promixujete. Pak to nahňácáte do misky, nebo jiné formy. Nejlepší je pak hňácaninu upěchovat další menší misku, takže vám pak vznikne jakási papírová krusta. Je potřeba to upěchovat fakt pořádně, abyste z toho dostali co nejvíc vody, protože jinak to bude schnout až do vánoc. Až to vyschne, je výsledek pevný, odolný a přitom lehký. Někdo určitě namítne, že noviny s tiskařskou barvou nacpané do jídelní misky na salát už je přece jenom poněkud hygienicky přes čáru (a má pravdu). Vykašlete se na noviny a použijte nastříhané ubrousky, nebo kuchyňské utěrky. Sajou líp než noviny, jsou čisté, zcela nezávadné a díky jemné struktuře je z nich hňácanina mnohem tvárnější.


Velkej A
31.03.2021 14:39

já doma nemám ani misku. Nemám doma ani missku. Já mám jenom smůlu.


Hadič
31.03.2021 22:25

Nesešlapané PET flašky. na tom jsme zatím ztroskotali. Zítra budu must vypít čtyři litry piva, protože limonády nejsou zdravé


Janča P.
01.04.2021 12:54

Takhle už jsem se dlouho nezasmála !


Hadič
01.04.2021 22:07

Uf.-b yla to fuška, ale prázdné PET flašky mám ! Teď už jen ty podlíkačky, ale mám je slíbený.


R.S.
02.04.2021 00:20

No, raději bych to ale na noc schovával. Aby nepřišel někdo vykonat pomlázkový rituál s vlastními vejci.


RadioMan
02.04.2021 09:38

Ale fuj ! Tady jsme na vesnici, žádné velkoměstské úchylnosti se tu nedějí.


Kiki
02.04.2021 14:19

To chci ! Letos už to nestihnu,ae je to bomba


JiříK
03.04.2021 09:38

Obdivuju vaši invenci a fantazii. Je to PARÁDA !


MHA
03.04.2021 19:32

SUPER !!!!!


Diskuse k článku
Zde můžete napsat jakýkoliv dotaz či připomínku - obratem bude zveřejněna.
Můžete také jednoduše poslat odkaz na tento článek svým přátelům !

(Celkem 17 komentářů)
Text komentáře :
Vaše přezdívka :
Kontrola, jestli jste člověk nebo robot :
Kolik je tisíc plus jedna (napište číslo) ?
Odpověď :