Sada pájecích lišt

Sada pájecích lišt


( Kabelová očka a fastony ,Potřeby pro renovace , Krystalky a rádia , Lampové zesilovače )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 4.1 €)
99


Sada klasických pájecích lišt, pásků, anóbrž můstků.

Pájecí lišty jsou nenahraditelné u přístrojů se samonosnou montáží a dříve byly skoro v každém rádiu. Při "brakování" rádií jsme je jako kluci obvykle vyhazovali, protože nám nepřišly nijak zajímavé a užitečné. No... a dnes je už nikdo nevyrábí, takže je horkotěžko sháníme. Ale tak je to se vším

Námi nabízená sada obsahuje po jednom kuse můstek s pěti, šesti, sedmi a osmi otvory - a k tomu dvacet kusů dvojitých pájecích oček s dutým nýtkem. Zkrátka to co vidíte na druhé fotografii.

Lišty dodáváme rozložené záměrně, protože pájecí lišta se dá uchytit buď krajními otvory, nebo třeba jen jedním uprostřed (a můžete dát jedno očko navíc). Sami si tak můžete zvolit počet a rozmístění oček. Z delších pásků si případně můžete udělat dva, pásek má po obvodě naznačené dělení a pomocí silných nůžek nebo malé pilky ho můžete rozdělit.

Nýtky snadno z druhé strany rozklepnete třeba přes silný hřebík obroušený do kužele. Případně komu by to činilo potíže, stačí očka jednoduše do otvorů v pásku přilepit kapkou vteřinového lepidla.

Očka jsou mosazná, pásky z tvrzeného kartonu - nedeformují se teplem při pájení. Otvory mají průměr 2.5mm, pro upevnění můžete použít buď vruty (u "prkénkových" konstrukcí), nebo šrouby M3 - dírku jednoduše protáhnete třímilimetrovým vrtáčkem.

Vše je samozřejmě nepoužité - jedná se o novou výrobu omezeného množství.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Arduino Mega


Reproduktory RIO R20


Gramofonová přenoska vložka


Zesilovač STEREO TDA2822M








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty